Συσκευή αφροσάπουνου sanitex λευκή

Συσκευή αφροσάπουνου sanitex λευκή

820300009003

Το σύστημα διανομής αφροσάπουνου Sanitex MVP® σας εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή, μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση, και μοντέρνο πολυτελή σχεδιασμό ώστε να ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον.
Η συσκευή είναι κατασκευασμένη απο πολύ ανθεκτικό πλαστικό ABS, και διαθέτει την καινοτόμα τεχνολογία Invizi-Touch® , η οποία προσφέρει σε εσάς και τους επισκέπτες σας μόνιμη αντιμικροβιακή προστασία.
Όλοι οι τύποι σαπουνιών είναι premium ποιότητας, διαθέτουν ουδέτερο P.H (5.5) δερματολογικά ελεγμένο, και είναι εμπλουτισμένα με ευχάριστο άρωμα. Επιπλέον, η συσκευή λειτουργεί με ανταλλακτικά μιας χρήσης, τα οποία έχουν ενσωματωμένη την βαλβίδα αφρισμου! Αυτό προσφέρει επιπλέον ευκολία στο γέμισμα, υγιεινή, μεγαλύτερη οικονομία. και σας γλιτώνει από βλάβες του μηχανισμού και διαρροές του σαπουνιού. Κάθε ανταλλακτικό περιέχει 1 Λίτρο με 2500 δόσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

overall
Product added to wishlist
Product added to compare.

Μπορείτε τώρα να τυπώσετε το λογότυπο σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε στο ποτήρι σας. Με ελάχιστη ποσότητα εκτύπωσης τα 10.000 τεμάχια έχετε το δικό σας μοναδικό ποτήρι 12 oz.

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies η οποία σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.